6 mrt 2016

6 mrt 2016

Luister hier De Stemming terug. In de uitzending van 6 maart de volgende onderwerpen:

|
|

8 maart is Internationale Vrouwendag. Gesprek met Justine van de Beek (feministe en oprichter Stellingdames.nl), Pauline Smeets (voorzitter FAM! kenniscentrum voor vrouwenvraagstukken) en Karin Straus (VVD-Tweede Kamerlid) over alledaags seksisme, feminisme, vrouwen in de media en andere vormen van achterstelling. (Meer>>)

12 maart begint de Boekenweek met als thema 'Duitsland: Was Ich noch zu sagen hätte'. Schrijver Sietse van der Hoek over zijn boek 'Alles Klar, Nederland-Duitsland van a tot z'. Ook aan tafel: Ad Knotter, directeur van het Sociaal Historisch Centrum voor Limburg. (Meer>>)

Gesprek met Joost Swarte, de invloedrijkste striptekenaar van Nederland, bedenker van het begrip de 'klare lijn'. De grafisch kunstenaar ontwerpt ook postzegels, posters, glas-in-loodramen en meubels. (Meer>>)

Onze media-analist Marc Josten over hoe de media hebben bericht over geruchtmakend interview met politiek-filosoof Paul Frissen. (Meer>>)

Het panel - Marijke Clerx, Louk Hustinx, Gert-Jan Krabbendam - discussieert over Fortuna Sittard, boa's en andere actuele zaken. (Meer>>)

Een column van publiciste Petra Quaedvlieg. (Meer>>)

Live-muziek van de Limburgse formatie Martinus. (Meer>>)

Presentatie: Frank Ruber & Fons Geraets.

De Stemming
De Stemming komt elke zondag live vanuit café Forum in Maastricht.
Kom langs of luister L1 Radio via www.L1.nl/radioof op FM 95.3 en 100.3.
L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.
Meer over De Stemming steeds op www.L1.nl/Stemming

Logo 1Limburg

Programma's