4 plekken vrijgekomen in Einzelgängeroptocht. Schrijf je snel in!

4 plekken vrijgekomen in Einzelgängeroptocht. Schrijf je snel in!

Komende zondag om 14:00 in Kessel-Eik. Natuurlijk ook live op L1 TV.

Een aantal deelnemers van de Einzelgängeroptocht heeft zich door griep en persoonlijke omstandigheden afgemeld. Hierdoor is er nog een paar plekken voor nieuwe deelnemers. Welk actueel idee is nog te bewonderen in Kessel-Eik? Schrijf je snel in!

Einzelgängeroptocht 2018 live op L1 TV

De Einzelgängeroptocht vindt jaarlijks met halfvasten plaats in een Limburgs dorpje met maximaal 1111 inwoners. Er is ieder jaar plek voor 111 deelnemers.

Dit jaar is de Einzelgängeroptocht in Kessel-Eik. L1 TV zendt de optocht op zondag 11 maart vanaf 14:00 uur live uit.

Vastelaoves-redacteur, commentator en juryvoorzitter Tom Doesborg hoopt op een hoop emotie tijdens de optocht. “Een huwelijksaanzoek, een live bevalling, zoiets zou wel een keer leuk zijn.”

De eerste deelnemer begint op 11 maart om 13:15 uur aan de route door Kessel-Eik. De organisatie is in handen van CV de Eikkaters. Die vereniging laat via voorzitter John Gubbels, tevens de grootste zanger van Eik, weten dat zowel de deelnemers als het publiek in een warm bad zullen vallen.

Inschrijving Einzelgängeroptocht 2018

Schrijf je nu in!

.

Logo 1Limburg

Bestuur vmbo-scholen aan minister: 'Draai besluit terug'

Bestuur vmbo-scholen aan minister: 'Draai besluit terug'

Dat honderden eindexamenleerlingen van VMBO Maastricht niet hun diploma krijgen is een 'verregaande beslissing'. André Postema, de voorzitter van het College van Bestuur van het Limburgs Voortgezet Onderwijs, roept de minister dan ook op deze…

Verstappen start op plek vier in Frankrijk

Verstappen start op plek vier in Frankrijk

Max Verstappen begint zondag vanaf de vierde startplaats aan de Grote Prijs van Frankrijk. De Nederlandse coureur van Red Bull klokte tijdens de laatste kwalificatiesessie op Circuit Paul Ricard een beste rondetijd van 1.30,786.