28 jan 2015

28 jan 2015

Het L1NWS van L1TV met de volgende onderwerpen:

Vader 16-jarig meisje is wanhoop nabij
Het meisje van 16 uit Heerlen, dat betaalde seks zou hebben gehad met zeker 50 mannen, heeft 'zeker niet vrijwillig en op eigen initiatief seks gehad met die mannen'. Dat zegt haar vader Pascal, tegen L1. Volgens de vader is zijn dochter volkomen gebrainwasht door loverboy-verdachte Armin A.

Gesprek met oud loverboy slachtoffer
Haar zaak is inmiddels al bijna 20 jaar geleden, en na jaren van therapie is Alisa er beetje bij beetje weer bovenop aan t komen. Ze wil haar verhaal graag vertellen, om jonge meiden te waarschuwen, want.. Het kan iedereen overkomen.

Studenten Zuyd Hogeschool boos op fraudeurs
Nog 1 keer zo'n stunt dan volgt schorsing. De 17 studenten Social Work van Zuyd Hogeschool zijn gewaarschuwd. Fraude met een werkstuk is onacceptabel. Vooral medestudenten zijn het daar mee eens. Een groep studiegenoten van een Sociale heeft driftig gekopieerd en plagiaat gepleegd om een opdracht af te krijgen. En dat kan niet zeggen ouderejaars studenten in Sittard.

Palmen weigert excuses te maken
Een heuse rel in de Brunssumse politiek. Raadslid Jo Palmen maakte de burgemeester gisteravond uit voor 'achterlijke Heinie'. De hele gemeenteraad vond dat dat niet door de beugel kan. Maar Palmen weigert excuses te maken.

Dode hoek training in Beringe
Veel ongelukken in het verkeer zijn te wijten aan de dode hoek van een vrachtwagen. Chauffeurs kunnen niet alles zien, met als gevolg ernstige of dodelijke ongelukken. Kinderen moeten dus zelf ook alert zijn. En om ze dat bij te brengen geeft Veilig Verkeer Nederland op basisscholen 'dode hoek'-training.

Wat dragen de LVK finalisten
Vrijdag is het weer zover. De finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Zoals altijd staan de deelnemers dan weer mooi uitgedost in kleurrijke kostuums op het podium. Veel van die kostuums komen van Eric Reck van Ut Hummeke in Meerssen.

Volta Limburg Classic met 1 profploeg
De profploeg van Tom Dumoulin en Roy Curvers, Giant-Alpecin, heeft afgezegd voor de Volta Limburg Classic. En daarmee blijft er nog maar één profploeg over. De renners van Lotto-Jumbo verschijnen wél aan de start begin april.

L1NWS
Elke dag om 17:30, 18:30, 19:30, 20:30, 21:30, 22:30 en 23:30 uur
Volledige uitzendingen van het L1NWS vindt u hier: www.l1.nl/Gemist
Losse items uit het L1NWS vindt u hier: www.l1.nl/programma/l1video

Logo 1Limburg

Programma's