19 oktober 2014

19 oktober 2014

Beluister De Stemming van zondag 19 oktober terug. Hierin zaten de volgende onderwerpen:

Het is 2 jaar geleden dat huiszoeking werd gedaan bij Jos van Rey. Waarom duurt het vooronderzoek zo lang? En wat is de politieke nasleep van deze affaire? Gesprek met Emile Kolthoff (directeur Bing en hoogleraar criminologie) en Hans Goossen (journalist DDL/LD).

De Belgisch-Limburgse CD&V-politicus Raf Terwingen over alle heissa in België: stakingen, collaboratie, de zwaarlijvigheid van een minister en de nieuwe regering.

Lokale omroep deel 1: 40 jaar geleden vond in Melick en Herkenbosch de eerste kabeluitzending plaats van een lokale omroep. Zijn de hooggespannen verwachtingen van toen uitgekomen? Daarover de oud-medewerkers Hans Breukers & Louk Hustinx en mediadeskundige Jan Bierhoff.

Na 7 jaar is Paul van der Sterren terug in de schaaksport. Over zijn comeback schreef de uit Venlo afkomstige grootmeester het boek 'Terug in het strijdperk'.

Onze analist openbaar bestuur Frans Leeuw over de verbouwing van de publieke omroep en andere saneringen in de publieke sector.

Het jongerenpanel - Jimmy Bastings (CDJA), Funs Elbersen (Dwars), Rens Raemakers (JD) - discussieert over het ontslag van Camiel Eurlings en andere actuele zaken.

Een column van student Funs Elbersen en een optreden van Ryanne de Bie.

Presentatie: Frank Ruber & Fons Geraets.

De Stemming komt elke zondag live vanuit café Forum in Maastricht.

Kom langs of luister L1 Radio via deze site of FM 95.3 en 100.3.

Meer over De Stemming steeds op www.L1.nl/stemming

Logo 1Limburg

Programma's