1700 gratis polsbandjes van Brand Bier

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
Polsbandjes voor de Zoepkoel! Zaterdag worden er 1700 gratis uitgedeeld. Luister van 12.30 tot 15.00 uur naar L1 Radio.
Brand Bier en L1 delen zaterdag 11 februari tussen 12:30 en 15:00 uur 1700 gratis polsbandjes uit die op 18 februari toegang geven tot de 21ste editie van de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting in de Zoepkoel in Venlo. De polsbandjes-uitdeelactie is zaterdagmiddag 11 februari live te volgen op L1 Radio.
Om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, zal pas tijdens de radio-uitzending bekend worden gemaakt op welke locaties polsbandjes te krijgen zijn. 'Er zijn 600 polsbandjes meer te verdelen dan vorig jaar', zegt Frans Pollux, presentator van de speciale radio-uitzending. Teams van Brand Bier en L1 garanderen dat de polsbandjes niet al op een eerder tijdstip worden uitgedeeld.
De locaties zijn opnieuw verdeeld over heel Limburg. Maar omdat op 18 februari de Brand Beer Venlo Express vanuit Zuid-Limburg naar Venlo zal rijden, ligt de nadruk bij het uitdelen van polsbandjes in Noord-Limburg. Per persoon worden twee gratis polsbandjes uitgedeeld. Alleen personen van 18 jaar en ouder krijgen polsbandjes.
Vorig jaar hebben Joekskapel Och Nae Toch! en de Venlose zangers Noud& Tim en Bram& Ruud speciaal voor Polsbandjesdag een Polsbandjeslied opgenomen. Dat nummer zal ook weer een hoofdrol spelen tijdens de uitdeelactie.
De polsbandjes zijn geldig voor de 21ste editie van de Brand Bier Boètegewoeëne Boètezitting op zaterdag 18 februari om 11:00 uur 's ochtends op de Oude Markt, de Zoepkoel, in Venlo. Het programma is rechtstreeks te volgen op L1 Radio en L1 TV. Via L1.nl is de uitzending ook live te zien.
L1 heeft een speciale vastelaoves-website: L11.nl. Op Youtube heeft L1 een eigen carnavalskanaal met de grootste verzameling Limburgse vastelaovesbeelden: www.Youtube.com/L1carnaval.